Procedura de Evaluare şi Selecţie avizată de CCS Restrâns

Procedura de Evaluare şi Selecţie a proiectelor la Asociaţia GAL “Sus Râmnicul”, revizuită, varianta iulie 2019, a fost avizată în data de 26.07.2019 de către Comitetul Comun de Selecţie Restrâns.

Varianta finală a procedurii avizată de CCS Restrâns a fost postată pe site-ul www.galsusramnicul.ro în data de 26.07.2019.

Notă: Procedura revizuită – varianta iulie 2019 nu mai este cea valabilă.

Procedura poate fi descărcată de mai jos:

Update 18.12.2019

A fost avizată Procedura de evaluare și selecție a proiectelor la Asociația GAL Sus Râmnicul, Revizia 1 – noiembrie 2019

Datorită unor necorelări între Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Râmnicu Sărat, varianta finală, consolidată, admisă spre finanțare de către CCS / MDRAPFE și Procedura de evaluare și selecție, avizată de CCS Restrâns, necorelări cu impact în Ghidul solicitantului condiții specifice POCU 5.1 și respectiv Apelul POCU nr. 1, a fost nevoie de reavizarea acesteia. S-au adus modificări la două anexe ale procedurii (Anexa 1 și Anexa 2), procedura primind avizare din partea CCS Restrâns în data de 18.12.2019. Postăm mai jos ultima variantă a procedurii, avizată de CCS Restrâns, aceasta fiind cea în vigoare.

A fost avizată Procedura de evaluare și selecție a proiectelor la Asociația GAL Sus Râmnicul, Revizia 2 – aprilie 2020

Datorită unor necorelări între Ghidul solicitantului POCU 5.1 GAL, Apelul POCU și Procedura de evaluare și selecție, avizată de CCS Restrâns, necorelări cu impact în procesul de evaluare și selecție a Fișelor de proiecte a fost nevoie de reavizarea acesteia.

Procedura a primit avizare din partea CCS Restrâns în data de 11.05.2020.

Postăm mai jos ultima variantă a procedurii, avizată de CCS Restrâns, aceasta fiind cea în vigoare.

Notă: Celelalte revizuiri din trecut -postate pe site- ale procedurii, nu mai sunt valabile. Singura procedură valabilă, este cea avizată de CCS Restrâns în data de 11.05.2020.